Välkommen till Gävle och Din N0llning!

Pedagogerna i Gävle hälsar dig varmt välkommen till Högskolan i Gävle! Vi vill verka för att din studietid ska bli så rolig, tillfredställande och så givande som möjligt. Därför bjuder vi in dig till vår årliga inskolning för nya studenter, den så kallade N0llningen. Detta är en gemensam festlighet för alla nyanlända studenter.

Onsdagen 20/8 har du alltså möjlighet att stifta bekantskap med både nya och gamla pedagogstudenter här i Gävle. Vi kommer att presentera oss under er introduktion som äger rum i Valhall, HiGs aula. Under introduktionen får du träffa din akademi och ta del av information och upprop. Ordförande för Pedagogerna i Gävle, som är lärarstudenternas studentförening, kommer att presentera föreningen. Vi ser gärna att du stannar kvar under hela välkomstträffen så att vi har möjlighet att ge dig information om den kommande n0llningsveckan och ge dig en rundvandring på skolan. Ni kommer även att få möjligheten att träffa representanter från Lärarförbundet.

Pedagogerna i Gävle, även kallad PiG, är alltså studentföreningen för dig som ska studera till lärare, förskolelärare eller fritidspedagog på Högskolan i Gävle. Vi finns till för att ni som blivande pedagoger ska få en minnesvärd och givande tid under er utbildning. Föreningen hjälper även till med att hålla koll på utbildningen så att vi studenter kan vara med och påverka. PiG kommer även att anordna och medverka i olika evenemang som sker under året för att skapa gemenskap och glädje. Studietiden är så mycket mer än att vara begravd i böcker och uppsatser så låt PiG hjälpa er att göra studietiden på HiG rolig och minnesvärd.

N0llningens olika aktiviteter är gratis men för att kunna medverka i de olika festligheterna på de olika studentpubarna och Club Kåren kommer det att krävas en avgift (Cash is King). Mer information om detta kommer på introduktionsdagen. Vi vill även betona att N0llningen startar redan den 20/8 klockan 16:14.

Det är viktigt att betona att alla aktivitet under N0llningen är frivillig och vi avstår från att tvinga och/eller förnedra våra n0llor under alla aktiviteter. Istället ser vi N0llningen som en frivillig aktivitet som ska vara mycket underhållande och rolig för alla inblandade. Det är en oförglömlig inledning och fortsättning på din studietid med såväl nya som gamla studenter. På köpet får du möjlighet att bekanta dig med staden, Högskolan i Gävle samt framtida föreningsvänner och klasskamrater.

Vi ser framemot att träffa dig i höst. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller bara vill höra av dig!

Med vänliga hälsningar,                                                                                                           
Ronja Persson Ordförande i Pedagogerna i Gävle
Mail:
pigpahig@hotmail.se

Kommentera

Publiceras ej